radyobir
radyobir

Zuhal Olcay yetenek avında...

Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışmada, Zuhal Olcay sesine inandığı bir yarışmacının çıkış şarkısı için ünlü klip yönetmeni Nihat Odabaşı'nın kamerası karşısına geçecek. Olcay'ın düet yapacağı bestenin müziğini ise, Cahit Berkay yapacak.

25 Temmuz 2017 14:50 | Kategori: Magazin

'Zuhal Olcay, yeni yetenekle kamera karşısına geçecek'

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, 5 Ağustos tarihinde Marmara Forum AVM'de ilk elemesi gerçekleştirilecek olan 'Işığını Yansıt' projesi kapsamında, Cahit Berkay, Nihat Odabaşı ve Selçuk Kaya'nın aralarında bulunduğu jüri üyeleriyle yeni yetenekler arayacak. 

Bu yıl  ilki düzenlenecek olan yarışmada, Zuhal Olcay sesine inandığı bir yarışmacının çıkış şarkısı için ünlü klip yönetmeni Nihat Odabaşı'nın kamerası karşısına geçecek. Olcay'ın düet yapacağı bestenin müziğini ise, Cahit Berkay yapacak. 

İlk eleme için kolları sıvayan Olcay, 'Muhteşem bir jüri ile yeni yetenekler arayacağız. Şimdiye kadar 400 güzel ses dinledim. İçinde bulunmaktan keyif aldığım bir proje oldu. Cahit Berkay gibi bir duayen ile aynı projede yer almak benim için büyük mutluluk. Yeni keşfimiz için jüride bulunan isimlerle kolları sıvadık. Umarım müzik dünyasına sesi ile büyüleyen yeni bir sanatçı kazandırırız' dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI