radyobir
radyobir
 YAŞINI BİLMİYORDUM

Bundan 10-20 sene sonra en büyük travmanızı sorsalar bu olur herhalde.
Herhalde. Çok korkunç. Allah beterinden korusun.
İlk evlendiğiniz zaman yaş farkınız magazinin derdi oldu.
Genç kadınlar adamlarla evlenebiliyor ama genç adamlar kendilerinden büyük kadınlarla evlendiği zaman biraz problem oluyor.
Niye?
Bilmem. Benim için problem değil. Ben kendimden dokuz nyaş küçük adamla evlendim.
Sorun oluyor mu?
Niye olsun? Bir şey söyleyeceğim. Ben Yağmur'un tam yaşını bilmiyordum ama benden küçük olduğunu biliyordum çünkü biz bir dizide tanıştık. O Oktay'ın oğlunu oynuyordu. Biraz da insanların algısı o yüzden öyle oldu, çünkü kocamın oğlunu oynayan adamla evlendim. Oktay da hayatı boyunca dalga geçiyor benimle.
Bir otokontrol oldu mu sizde? Evet, âşık oldum ama benden küçük, yapmamam lazım diye?
Ben işte böyle yaşayan biri değilim. Ne derler diye düşünmüyorum. Tamam, Yağmur yaşını gösteren birisi ama etrafımızdaki birçok adam da yaşını göstermiyor. Bir gün ben size gelip sizin bir arkadaşınızla tanışsam kaç yaşında olduğunu mu soracağım? Kimlik mi isteyeceğim? Flört etmeye başlayacaktık, görüşecektik filan ben bir şekilde yaşını öğrenecektim. Ne yapacaktım? Vaz mı geçecektim? Bu kadar aptalca bir şey olabilir mi? Her şey çok güzel, çok güzel hissediyorum, çok seviyorum ama ne derler? Yok ya. Benim hayatım bu. Ben yaşıyorum. Beş dakika önceye geri dönemiyorum. Ben benim hayatımda beni mutsuz eden hiçbir şeye geri dönmüyorum artık. Ben çok kıymetliyim çünkü.


YUKARI