radyobir
radyobir
 DEFİLEYİ BAŞKA GÖZLE SEYREDİYORUM

Bu yüzden çıkmıyor.

Çok yazık. Buna diyecek lafım tabii ki yok. Ama Türk modelin seçilmemesinin nedeni kıyafetler olmamalı çünkü birçoğu giyilebilecek şeyler.

Ben hayatımda bir kere defileye gittim ve çok sıkıldım.

Ben defileyi çok başka bir gözle seyrediyorum ve her seferinde podyuma çıkmak istiyorum. Benim böyle bir manyaklığım var. Hâlâ akıllanmadım yani.

Deniz Akkaya'nın modellik döneminde giydiği siyah bir transparan var. Deniz Akkaya bugün genç olsun onu giyemez, giyip oraya çıkamaz. Öyle bir şeyden bahsediyorum.

Dediğinizi kabul ediyorum ve bu çok üzücü. Bu tutuculuk mu bilmiyorum ama biz eskiden insanların giydikleriyle hiç ilgilenmiyorduk. Ne başlarındaki örtüyle ne de mini etekleriyle. Öyle bir noktaya geldik ki siz-biz olmaya başladık. Çok üzücü.

Yağmur Bey, oyunculuğu tamamen bıraktı değil mi?

Aslında bırakmadı ama onu çok mutlu edecek bir proje gelmiyor.

Yağmur Bey şu anda ne iş yapıyor?

Şu anda yurtdışındaki pet ürünlerinin Türkiye'deki distribütörü. Mesela bir akşam bir bakıyoruz ben Yağmur'a pet shop açmışım gibi haberler çıkıyor. Öbür tarafta tropik hayvan pazarlaması yapıyorlar, diye haber çıkıyor. Tam da bu haberi okuduğumuzda Malezya'daydık. Ben de bir orangutan sevdim, orangutanın fotoğrafını koydum. Yağmur "Bunu da alıp getiriyoruz" zannedecekler diyor. Araştırmıyorlar bile.

Kurşunlanma hadisesinden dolayı bende de araba satıyor gibi aklımda kalmış.

Olabilir. Bir dönem alım-satım yapıyordu ama bu bir iş değildi. Eski zamanda bir oto galerinin içinde arkadaşıyla yumruklaşma oldu sanırım o zamandan aklınızda kaldı.



YUKARI