radyobir
radyobir

Yazara E-mail Gönder

Ak ve kara gibi iki farklı F.Bahçe

Öncelikle Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçında oyunun devamındaki değişiklikler nedeniyle iki takımın antrenörünü de kutlamak lazım. Futbol çok enteresan ve güzel bir oyun. Ancak bazen yaptığınız doğrular size yanlış, bazen de yanlışlar doğru olarak dönebiliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira bu maçı iki devreye ayırarak çok iyi analiz etmeli. İlk yarıda ev sahibi Çaykur Rizespor maçı hak etti, Fenerbahçe öne geçti. Aslında sarı-lacivertli takım golü yemek için her şeyi yaptı. Ama Van Persie'nin ağları bulan vuruşu Fenerbahçe için büyük ikramiye oldu. 

İŞGÜZAR ALPER 
İlk 45 dakikada son dönemlerin en kötü Fenerbahçe'sini gördüm. Bu bölümde hep Volkan Demirel'i izledik. Çaykur Rizespor'un kalecisini ise sadece seremonide gördüm. Takım coşku problemi de yaşıyordu. İkinci yarıda işler değişmişti; sahada son dönemlerin en iyi Fenerbahçe'si vardı. Pereira'nın oyuncu değişiklikleri çok doğruydu. Alper girdi oyuna veFenerbahçe 4-5-1'e döndü.
Fenerbahçe Pereira geldiğinden bu yana ilk kez bu dizilişle oynadı. Bu değişiklik çok doğruydu. Ancak Alper'in işgüzarlığı Fenerbahçe'nin 2 puanına mal oldu. 

RUS RULETİ GİBİ 
Dün akşam sahada ak ve kara gibi iki farklı Fenerbahçe vardı. Duraklamalarla birlikte 7 dakikaya çıkan oyunun uzatma dakikaları ise Rus ruleti gibiydi.
Her iki takım da sahadan üç puanla ayrılabilirdi. Top bir Fenerbahçe kalesinde, bir Çaykur Rizespor kalesiydi. İki takım da gol atamayınca maç berabere sonuçlandı. Ancak beraberlik adaletli bir skor oldu. 

NANİ ÇOK İYİYDİ 

Fenerbahçe'nin yıldız transferlerinden Nani, sarı-lacivertli takıma geldiği günden bu yana en iyi performansını sergiledi. Risk de aldı, sorumluluk da. Onu dün geceki maçta çok beğendim. Kjaer'in ayağını kaldıracak hali yoktu. Herhalde ara vermek ona yaramamış.Fernandao da vasatın altında kaldı.
Birkaç hava topu dışında ortalıkta yoktu. 

DİEGO BAŞARISIZ! 

Diego Ribas'ın hücumdaki performansını, istatistiklere baktığımız zaman beğenmiyorum. Ancak sorumluluk verilince biraz kıpırdanma oldu. Kendisinden her sezon 12-14 gollük performans beklenmeli.
Anca o zaman Diego'nun başarılı olduğunu söyleyebiliriz.
Çaykur Rizespor'a gelecek olursak iyi mücadele etti. Sahada en iyi futbolcusu ise Kweuke'ydi. Kweuke gerçekten çok önemli bir futbolcu onlar için. 


Devamı

| Ağu 24 2015 | Ziyaretçi: 579
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI