radyobir
radyobir

Yazara E-mail Gönder

Ba'ya bir çare bulmalı

Eminim birçok kişi bu maçı Başakşehir deplasmanı zannediyordur, birkaç gündür gündem de futboldan koptuğu için... Başakşehir Stadı'nda Başakşehir'le maç yaptı Beşiktaş. Deplasman maçında kendi stadına buyur etmek biraz ilginç, eğer stat kalan maçlarda Beşiktaş Kulübü'ne verilmezse farklı kelimeler kullanabiliriz bu durum hakkında. Başakşehir Stadı bundan sonra 8 maçı kaldırır, 4'er maçı var iki takımın... İlk yarı 2 tane net pozisyonu vardı Beşiktaş'ın Sosa ve Olcay'la... Ama ikinci yarıda etkili bir görüntü vermedi.

Rus ruletine dönen maç 59 dakika 0-0'a kilitlenmiş, bireysel yeteneklere yaslanan bir oyun var. Sonra Bilic 60'ta dedi ki, "Berabere kalırsam üçüncülüğe düşeceğim, ya herro ya merro" diyeceğim. Burada Abdullah Avcı bir fırsat gördü ve 1 puana razı olmayıp değişiklikler yaptı. Bilic zaten razı değildi fakat değişikliklerin Beşiktaş lehine geliştiğini söylemek zor. Mehmet Batdal'ı ben Bucaspor'dan bu yana izlerim, Van Persie gibiydi. Mehmet takımını her fırsatta nefeslendirdi.

Topu saklıyor, süratte de Sivok ile Ersan'ı yordu. Müthiş bir oyun oynadı Mehmet. Başakşehir son paslarda çok beceriksizdi. Mehmet Batdal arka direkte beklerken ya uzun ya kısa attılar. Yalçın ligin en önemli değerlerinden... Beşiktaş'a transferi zamanında maalesef rencide de edildi. Göğsüne, kalbine gelen topa rağmen 90'da geriye koşmaya çalışıyor. Yine de onun olduğu pozisyonda Beşiktaş'ın net penaltısı verilmedi. Kolu açıkken Yalçın'ın pazısı şöyle bir oynuyor!

Mete Kalkavan'ın açısı biraz dardı ancak ceza sahası hakemi mutlaka uyarmalıydı. Skor değiştiren bir hata oldu. İkinci devredeki Beşiktaş'ın ritmini beğenmiyorum. Gökhan, Sosa saman alevi gibi...

Beşiktaş'ın şubat ayından itibaren en büyük silahı ortada yok: Demba Ba. Sadece gollerde değil, oyuna katkısı da yok. Alır, götürür, indirirsin ama pas alamazsın. Yalçın'la Epureanu iyi oynadı, tamam ama herkes mi Beşiktaş'a karşı iyi oynuyor?

Yazının tamamı

| Nis 16 2015 | Ziyaretçi: 531
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI