radyobir
radyobir

Yazara E-mail Gönder

Cizre'yi karıştıran kim?..

Açıklamanın sahibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan.. Ortaya koyduğu fotoğraf ise fenanın fenası; ürkütücü: " Bu devletin resmi giysileri içerisinde olan, bu devletin zırhlı araçlarıyla caddenin kenarına bombayı koyanları görüyor musunuz? Ve arkasından yine aynı şekilde devletin bir başka görevlisi bunu yakalayabiliyor, "

Yani aynı bölgede devletin bir gücü provakasyon yapıyor bir diğeri yakalıyor...

Bu durumda provakasyonu yapanları kamuoyunun karşısına çıkarmak gerekmez mi? Durumu Cumhurbaşkanı’nın açıklamış olmasını yeterli sayıp geçelim mi?

Bence uzunca bir süredir en yetkili ağızlardan ‘paralel..’ suçlaması yapıyor bir takım polisleri gözaltına alıyor ve buna dayalı yorumlar işitiyoruz...

Halkın kafasında haklı olarak ortaya somut bir şey konulmadığı hissi uyanıyor. Devlet mekanizmasına paralel bir yapı oluşmuşsa ve bu yapı can damarımıza kadar her yere ve her kademeye nüfuz etmişse bunun Cizre’de yapılanan polisler gibi örneklerini teşhir etmek lazım.. 

Kaldı ki bu da yetmez.. Böylesi bir ahtapot yapının örgütlendiği tek yer polis teşkilatı olmadığına göre bunun diğer kurumlardaki halkaları da ortaya dökülmeli.. 
Hülasa işimiz zor, yolun daha çok başındayız.. 

| Oca 22 2015 | Ziyaretçi: 1707
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI