radyobir
radyobir

Yazara E-mail Gönder

Erbil'in dönüşü!..

Ve .. huzurlarınızda bir kez daha Mehmet Ali Erbil..
”Bu kez tamam. Bir daha toparlanamaz " diyenlere  inat,  Erbil  gümbür gümbür geri döndü.. Yıllar önce Ankara’da  gazatecilik yaparken tanımıştım onu..  

'Küheylan' adlı  oyunda bir  çocuk  oynuyor, daha konservatuar  öğrencisi , geleceğin yıldızı olacak "dediklerinde  hepimiz koşarak  gidip seyretmiştik.. Gerçekten de müthiş bir kabiliyetti..Geleceğin oyuncusu  olmaya adaydı..

Sonra  TRT de sunuculuk ve seslendirme yapmaya başladı..  Ele avuca sığmıyordu.. Ağır roller yerine  sunuculuğu ve  komikliği seçti.. O yıllardaki tanışıklığımız  ve dostluğumuz  sonraları birlikte projeler  yapmaya kadar vardı.. 
Birçok, 'Yeşilçam filmleri' ve tv dizilerinde  rol almasına rağmen  bu alanda ses getiren bir işi olmadı.. Bunun en önemli nedeni  tez canlı olması sıkıntıya gelememesi  ve oturup uzun uzun rol  çalışıp ezber yapamamasından  kaynaklandı.

İş hayatında birçok inişli çıkışlı dönemler yaşadı..Çarkıfelek ve Mehmet  Ali Erbil  miyadını  doldurdu dendiği sırada, Erbil, 'Çarkıfelek' programına can verdi ve uzun süre devamını sağladı.. Daha sonra sahnede yaptığı bir gaf yüzünden  bir süre geri çekilmek  zorunda kaldı..

Hatırlanacağı gibi Güner Ümit’in televizyonda yaptığı bir gaf  sanat hayatının  sonu olmuştu..

Erbil, su süreç zarfında çeşitli kanallarda çeşitli  yarışmalar  yaptı ama  yeniden toparlanması  mümkün olmadı.. Geçtiğimiz günlerde daha önce Eser Yenenler, tarafından yapılan  'Eyvah  Düşüyorum'  adlı, yarışmayı yapacağı  söylendiğinde herkes uzun ömürlü olmayacağı konusunda hem fikirdi.

Peki beklenen oldu mu? Hayır, Mehmet Ali Erbil yarışmayı ete kemiğe büründürerek Mehmet Ali Şova dönüştürdü.. 

Yarışma ikinci plana düştü.. Mehmet Ali  Yine  Mehmet Ali’liğini gösterdi.. 

Anlaşılan uzun süre bu yarışmayla Erbil huzurlarınızda.. 

Pertev Atasay | Haz 23 2014 | Ziyaretçi: 1578
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI