radyobir
radyobir

Yazara E-mail Gönder

Erzurum gayrımenkul sektörünün radarına giriyor

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8’incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

‘Gelişen Kentler Zirvesi’nde, yüzyıllardır Anadolu’nun en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Erzurum ve çevresinin, genel sosyo-ekonomik değerlerinin yanı sıra, gayrimenkul alanında barındırdığı potansiyel ve sunduğu fırsatlar ele alınacak.

Türkiye’yi kapsayacak bir strateji ile Anadolu şehirlerini kucaklamayı hedefleyen GYODER bugüne kadar 7 zirve gerçekleştirdi ve bu zirvelerle Bursa, Balıkesir, Konya, Gaziantep, Samsun, Kayseri gibi illere ışık tuttu ve potansiyeli yüksek kentlere yatırım yapılmasına ön ayak oldu.

Gayrimenkulün yatırımının ve gelişimin sırf İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerle sınırlı olmadığını gösteren derneğin bu yaklaşımı takdir edilmeye değer.

Yıldıray Gökkaya | Eyl 05 2017 | Ziyaretçi: 384
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI