radyobir
radyobir

Yazara E-mail Gönder

İstanbul Auto Show 2017 izlenimleri

Fuara katılan bazı markalardan aldığım eleştirilerden başlayayım. Marka yöneticileriyle ilk günkü görüşmelerimizde izlenimleri konuşurken; "Haberlerinizde hep fuara katılamayan markalardan başlıyorsunuz ve ağırlıklı olarak onların haberlerini yapıyorsunuz. Bu şartlar altında biz taşın altına elimizi koyduk ve bu fuarın gerçekleşmesi için  elimizden geleni yaptık.

Bu açıdan da bakmanızda fayda var” sitemiyle karşılaştım. Haklılık payı yok değildi. Şunu söylemeliyim ki öncelikle Türkiye’de üretim yapan markalar bu fuarın namusunu kurtardı. Renault, Fiat, Hyundai, Honda Toyota ve Ford’un hakkını teslim etmek lazım. Fuar için bugün "başarılı geçti” yorumu yapılacaksa bunda bu markaların payı büyük. Ardından da Opel, Peugeot, Mitsubishi, Mercedes gibi markalar geliyor. Özellikle Opel ve Peugeot bu eksik fuarı "fırsata çevirip” gövde gösterisi yapan markaların başında geliyordu. ODD yetkilileri de fuarı cazip hale getirmek için ellerinden geleni yapmışlar.

OGD Yılın Otomobili ödülü Fuar’da sergilendi!

Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği Türkiye’de Yılın Otomobili yarışmasında ipi gögüsleyen  Renault Megane, fuar da özel bir alan da sergilendi. Ödülü de fuarda sergileyen Renault Mais yetkilileri "Bizim için büyük önem taşıyan bu ödülü fuara gelen ziyaretçilerle de paylaşmak istedik. OGD’nin bize verdiği ödülünü gururla sergiliyoruz” açıklamasını yaptılar.  Bu durum OGD’nin verdiği ödülle daha büyük bir sorumluluk ve anlam yüklüyor. 

Ahmet Çelik | May 12 2017 | Ziyaretçi: 460
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI