radyobir
radyobir

Beonce hayranı çıktı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin güzel oyuncusu Gizem Güneş, Hacettepe Üniversitesi Genç Araştırmacılar Topluluğu Instagram canlı yayınına konuk oldu. Bir saat boyunca öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Güneş, samimi açıklamalarda bulundu.

10 Mayıs 2021 10:39 | Güncelleme :10 Mayıs 2021 12:34 | Kategori: Yaşam

Sosyal medya hesabında paylaştığı dans videolarıyla ilgili birçok soru gelmesi üzerine genç oyuncu, müziğe ve dansa olan tutkusunu şu sözlerle açıkladı. "Küçük yaşlarımdan itibaren bale ve modern dans eğitimleri aldım. Müzik dinlemeyi de dans etmeyi de çok seviyorum. Vaktim oldukça dans içerikli video klipler izlerim. Sıkı bir Beyonce hayranıyım. Hedeflerim arasında bir projede dansçı bir kızı oynamak var”

 Kuzey Yıldızı dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde dans ettiği görüntüsü Youtube’ta 2,5 milyonun üzerinde izlenen Güneş, o sahneyle ilgili olarak da; "Tamamen içimden geldiği gibi dans ettiğim bir sahneydi. Dans ederken ne hissediyorsam kendimi o ana bırakmayı seviyorum. Beğenildiyse ne mutlu” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI