radyobir
radyobir

Elif Ezgi Yılmaz pilot oluyor

Miss Fashion World 2020 yarışmasında kraliçe tacını taktıktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Elif Ezgi Yılmaz, bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyor. Pilotluk eğitimi alan Yılmaz, brövesini alıp tek başına uçacağı günü iple çekiyor.

15 Nisan 2021 16:27 | Kategori: Yaşam

Elif Ezgi Yılmaz hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Önce Miss Fashion World 2020 yarışmasına katılan Yılmaz, birinciliği elde ederek kraliçe tacını taktı. Hemen arkasından çocukluk hayali olan oyunculuğa adım attı. Başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken tescilli güzel, şimdi de "uçmak” için kolları sıvadı!

KOLAY BİR EĞİTİM DEĞİL

Yaklaşık 1 yıldır Isparta’daki Erah Akademi’de eğitim alan Elif Ezgi Yılmaz, PPL (hususi pilot lisansı) eğitimini tamamladı. "Çocukluk hayallerimden biri de uçmaktı” diyen Yılmaz, o hayale ulaşabilmek için çok çalıştığını söyledi: "Aslında hiç kolay bir eğitim değil. Ama hayatta sevdiğimiz, istediğimiz her şey icin çalışmak, çaba göstermek zorundayız. Bu işte en önemli kural; sakin kalmak. Ben de deneyimlerime yeni başladım. Tek başıma uçabileceğim günü heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI