radyobir
radyobir

Garsona rekor bahşiş

ABD'de bir komedyen, sosyal medyadaki takipçilerinden topladığı bağışları, New York'taki bir restoranda çalışan kadın garsona bahşiş olarak hediye etti. Canlı yayında üzerinde 7 bin dolarlık bağışın yer aldığı çeki teslim alan garson, sevincini gizleyemezken, bağışçılara defalarca teşekkür etti.

14 Şubat 2021 05:44 | Kategori: Dünya

ABD'nin New York şehrindeki bir restoranda çalışan 24 yaşındaki garson Ulyana Hrushchak, sıradan bir sipariş olduğunu zannettiği servisini tamamladıktan sonra, hayatının şokunu yaşadı.

Çünkü müşterilerinden biri, Hrushchak'a 7 bin dolarlık bir bahşiş çeki verdi.

Bloomberg'in haberine göre "Şu sıralar herkes zorluk çekiyor ve insanlar iyi bir şeyler yapmak istedi" diyerek, Instagram'daki takipçilerinden bahşiş için 1 günde 13 bin dolarlık bağış toplayan ABD'li komedyen Robyn Schall, Manhattan'daki bir restoranda kendisine iyi davrandığını söylediği garson Ulyana Hrushchak'a 7 bin dolarlık bahşiş verdi. 

Hrushchak, yaşadığı şoku "Gerçek olduğuna inanamadım" sözleriyle ifade ederken, sosyal medyada canlı olarak yayınlanan anlarda, Schall'ın takipçilerine defalarca teşekkür etti.

Schall, toplanan bağışların geri kalanını da restorandaki diğer çalışanlara dağıttı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI