radyobir
radyobir

Michael Jackson'ı bir beyaz canlandıracak!..

Oscar Ödülleri'ne hiçbir beyaz oyuncunun aday gösterilmemesi tartışmaları sürerken, Pop'un Kralı Michael Jackson'ı İngiliz oyuncu Joseph Fiennes'ın canlandıracağı açıklandı.

28 Ocak 2016 06:04 | Kategori: Kültür & Sanat

Oscar ödüllü İngiliz aktris Elizabeth Taylor, ABD’li efsanevi aktör Marlon Brando ve pop müziğin kralı Michael Jackson’ın, 11 Eylül saldırılarının ardından Batı'ya yaptıkları kurgusal yolculuğu anlatacak ‘Elizabeth, Michael and Marlon’ filminin oyuncu kadrosu belli oldu.

The Guardian'ın haberine göre, filmde Marlon Brando’yu Brian Cox, Elizabeth Taylor’ı Stockard Channing, Michael Jackson’ı ise Joseph Fiennes canlandıracak. Ancak Hollywood’daki beyaz hakimiyetinin tartışıldığı günlerde açıklanan bu karar, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Deray McKesson, "Gerçekten Michael Jackson’ı oynayacak siyah bir oyuncu bulamamışlar mı?” diye yazdı.

VICE yazarı Touré ise Michael Jackson’ın geçen yıllarda katıldığı bir yayında, kendisini oynaması için beyaz bir çocuk istediği iddialarını reddettiği anları paylaştı.

‘MissSchliez’ adlı Twitter kullanıcısı da "Dünyanın, Joseph Fiennes’ın Michael Jackson’ı oynamasına gösterdiği tepki” diye yazarak bir video paylaştı.

‘BEN DE SİZİN KADAR ŞAŞKINIM’

Öte yandan Finnes de karardan dolayı şaşkın olduğunu söyledi. Entertainment Tonight’a konuşan Fiennes, "Ben Londralı, orta sınıf, beyaz bir erkeğim. Ben de sizin kadar şaşkınım” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI