radyobir
radyobir

Pamela sosyal medyaya veda etti

Vaktini okumaya ve doğaya ayırmayı tercih ettiğini söyleyen ABD'li oyuncu Anderson "Artık özgürüm" diyerek bundan böyle sosyal medya hesaplarını kullanmayacağını duyurdu.

27 Ocak 2021 05:00 | Kategori: Dünya

ABD'li oyuncu Pamela Anderson sosyal medyaya veda ettiğini duyurdu.

Dün (26 Ocak) Instagram hesabından son bir mesaj yayınlayan Anderson, "Bu benim Instagram, Twitter ve Facebook'taki son paylaşımım olacak" notu düştü.

Sosyal medyaya hiç ilgi duymadığını, artık okuyarak ve doğada vakit geçirerek gerçekten ilham aldığı hayatı yaşayacağını söyleyen Anderson "Artık özgürüm" ifadesini kullandı.

Takipçilerine de 'hedeflerinin peşinden gidecek gücü ve ilhamı bulma' çağrısı yapan Anderson, 'boşa giden zamanın büyüsüne kapılmamak gerektiği' uyarısı yaptı: "İSTEDİKLERİ ve para kazanmak için kullanabilecekleri şey bu. Beyniniz üzerinde kontrol."

Anderson, Twitter'dan son bir paylaşım yaparak sosyal medyaya vedasını duyurdu.

​Anderson, Mayıs 2020'de kullanıcıların seyahat, moda, çöpçatanlık ve ilişkiler konusunda fenomenler ve uzmanlarla doğrudan iletişime geçebildiği Jasmin.com platformunun yaratıcı yönetmeni olmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI