radyobir
radyobir

Terim Gomis'i gözden çıkardı mı?..

İsviçre kampındaki idmanlarda ve oynanan hazırlık maçlarında Bafetimbi Gomis'in isteksiz olması nedeniyle forvet bölgesinde sorun yaşayan Galatasaray, golcü transferini hızlandırma kararı aldı.

27 Temmuz 2018 10:44 | Kategori:

Sezon bittiğinde Gomis’in yanına hızlı bir santrfor isteyen teknik direktör Fatih Terim, maaşına zam alamayan Fransız yıldızının tavırlarını görünce yönetimden elini çabuk tutmasını istedi.

Daha önce listenin başına yazılan Ahmed Musa’nın Dünya Kupası’nda gösterdiği performansın ardından taliplerinin artıp transferin zora girmesiyle Sarı-Kırmızılılar, dünyaca ünlü bir başka yıldıza yöneldi.

Akhisarspor’la 5 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa maçına kadar golcü transferini bitirmeleri gerektiğini belirten İmparator’un, şu anda en çok istediği isim Andre Silva!

Silva transferi için bastıracak olan Sarı-Kırmızılılar, alternatif isimlerle de temas halinde... Anderlecht forması giyen Lukasz Teodorczyk’i gündemine alan Cimbom, Belçika ekibini kiralama konusunda iknaya uğraşıyor.

Fatih Terim’in Elmander’e benzettiği Polonyalı forvet için girişimlerini sürdüren Cengiz yönetiminin, düşük bonservis bedeli istenmesi halinde 27 yaşındaki golcüyü bonservisiyle birlikte alabileceği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sakaryaspor'la oynanan maç sonrasında transferle ilgili açıklamalar yapmıştı. Galatasaray için yoğun bir mesai içinde olduklarını aktaran Terim, "Tüm Galatasaray camiasının şunu bilmesini istiyorum ki hiç ümitsizliğe kapılmasınlar. Olabilir, UEFA ceza vermiş olabilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI