radyobir
radyobir
 60 BİN KADIN NEDEN KISIRLAŞTIRILDI?

60 bin kadın neden kısırlaştırıldı!
İlginç bir bilgi oldu bu… Yani bir nevi bu zihniyet ve türevleri; insan nüfusu kalabalıklaşıyor diye birçok yolla, hem kendilerince dünya nüfusunu azaltıyor, kırmak-yok etmek için hastalıklar icat ediyorlar, hem de tedavisi için ilaçlarını kendilerini yapıp para kazanıyorlar… Bir nevi, komple anlattıklarınızdan yola çıkarak bunu düşünsek, yanlış olur mu?
Tam isabet… Bakın size bu konuda bir not vereyim… O demokrasinin beşiği, insan hak ve özgürlükleri konusunda model olarak alınan İsveç ne yaptı geçmişte biliyor musunuz? Yıl 1935, bu tarihte; 'Ari, saf ırk' yaratmak için İsveç Hükümeti bir yasa çıkartıyor. Ardından, 1976 yılına kadar geçen süre zarfında toplam 60 bin civarında kadın kısırlaştırılıyor. Bu duyulunca, İsveç 1999 yılında BM'de 'Soykırım'dan yargılandı. İsveç Hükümeti o kısırlaştırılan her bir kişi için 19000 Euro para cezası ödemeye mahkum edildi. Bu ne kadar gayri insani bir şey değil mi? Alın size, insan hakları savunucusu bir devletin icraatı işte!
Biliyorsunuz; Telkin, büyü, sihir de var insanlık tarihinde… Kabalacılar bu işi iyi biliyorlar. Sizce bu saydıklarımla, Zihin Kontrol Operasyonları arasında bir benzerlik olabilir mi? Çünkü onlarda şartlandırıyorlar bir şeylere, hatta kabul ettiriyorlar ve de inandırıp, yaptırıyorlar…
Telkin falan, o dedikleriniz hakkında net bilgilerim yok. O şeylere inananlar var, inanmayanlar var. Mistik hayal gücü olarak niteleyenler var. Uzaktan 'Zihin Kontrol Operasyonları' müspet bilim dallarındaki bilgiler kullanılarak gerçekleştiriliyor. Uzaktan Zihin kontrolü Operasyonlarında tesadüflere yer yok. Zihin Kontrolünde kullanılan işlemlerin hepsi bilimseldir. Sorunuzun cevabı; Bu ikisi arasında, uzaktan yakından bir benzerlik yok. Şartlanma apayrı bir konu. Akıl gücü zayıf insanlar etkilenir bu yöntemden. İşkenceciler, işkencelerinde insanı şartlandırmak için, tüm bilgi ve teknolojik güçlerini seferber ederler.


YUKARI