radyobir
radyobir
 LAZER SİLAHINDAN KORUNMA YOLLARI


Bu tür operasyonlarda fiziksel olarak kişinin en çok hangi organları zarar görüyor? Birde korunma yolları…
Operasyonlardaki özellikle seçilmiş hedef organ merkezi sinir sistemi ve beyindir. Kafatasının içerisinde korunaklı da olsa 'beyin' çok hassas bir organdır. İşkenceciler için 'beyin' ne kadar korunaklı olursa olsun önemi yoktur. Lazer dalgaları deri ve dokunun içerisine rahatlıkla girer. Ayrıca Lazer en korunaklı, beton duvarların içerisinden bile hiç zorlanmadan girer. Lazer silahının şerrinden en çok nasibini alan organ beynimizdir. Lazer silahından korunma yöntemleri var. En güvenli korunma yöntemi, güçlü elektronik dalgalar yayan güç kaynaklarından uzak durmaktır.
Türkiye'de bu ve benzeri operasyonlara maruz kalmış kimseler var mı, bazılarının arada sırada bu tür iddiada bulunduklarını görüyoruz…
Tüm dünyada zihin kontrolü mağduru olduğunu söyleyen insanlar var. 'Zihin Kontrol Operasyonları' bilgi kirliliğine açık. Bu konularda zihinler epeyce bulanık.
Bu iddia sahipleri, bu insanlar hak arama noktasında ne yapabilirler; nereye başvurabilirler?
Bu iddiada bulunanlar, zarar görenler var ise; Bilimsel olarak yapacakları her izah mahkeme de kanıt olarak kabul ediliyor. Mahkeme: Mağdurun hakkını araması için, olayın vukuu bulduğu ülkede dava açması veya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvurması gerekir.


YUKARI