radyobir
radyobir
 TIBBİ İDAMLAR ÇAĞIMIZIN İNFAZ YÖNTEMİ


Birde; 'Tıbbi idamlar' var. En başlarda bahsettiniz kısmen… Az ve öz olarak bu konudan da bahseder misiniz?
Tıbbi idamlar: işkence, idam araç ve gereçleri, onlarda çağa ayak uyduruyor. Değişiyor, eskisi yerini yeni buluşa devrediyor. 'Tıbbi İdam' çağımızın infaz yöntemidir. Bu işlemin kısa yoldan gerçekleştirilmesi için, yedi temel işlemin uygulanması şart. (işkence hücrelerinde bu işlemlere üç günden fazla dayanan olmamış. Bana en fazla altı gün şans tanımışlar. Ama bilindiği gibi bayağı yanılmışlar. (Keçi rakıyı içince gidip kurdun adresini sorarmış.)
İşlemler:1-Düşünce tespitleri. Düşüncelerin konuşma haline getirilmesi aynı zamanda yazı olarak ta bilgisayar ekranına aktarılması. 2-Mikro dalga bir titreşimin kurbana işittirilmesinin sağlanması. 3-Mikro dalga titreşim üzerinden kurbanın ana dilinde 24 saat aralıksız yayınların yapılması. 4-Düşünce nakli. Bunu öyle ustaca gerçekleştiriyorlar ki, insan kendisini çok iyi tanımamışsa kendisine düşündürüleni kendisi düşünmüş sanır. Bu işlemi etkisiz hale getirmek çok basit. İşkencecilerin kurbana yönelik yayınlarını kurban kesinlikle dinlemeyecek. Mikro dalga üzerinden yapılan yayınların birinci amacı kurbanı deli diye damgalayıp işkencelere rahat rahat devam etmek değil. Kurbana yayınlarını dinletmektir birinci amaç. Ayrıntılı izah etsem ortaya bir kitapçık çıkar. 5-Ağızdan çıkan konuşmaların bloke edilerek, içeriğinin değiştirilerek, konuşan insanın ses tonundan kurbana aktarılması. Bu işlem uygulandığında farkına varmalı. Aksi takdirde kurban paranoyaklaşır. Radyo, TV, kaset çalar tüm sesleri konuşmaları amaçlarına uygun olarak değiştirerek kurbanlarına aktarıyorlar bu işlemle. 6-İste, duygu ve davranışların yönlendirilmesi; önceden belirlenen, tespit edilen sinir uçlarının lazerle uyarılmasıyla bu işlem gerçekleştirilmek isteniyor. Bu işlemi ekarte etmek için, lazer silahını devreye sokan güç kaynaklarından uzak durmak gerekiyor. Bu işlemin gerçekleşmesi için, beyninin güçsüz, hırpalanmış vaziyette olması gerekiyor. 7-Lazer silahı. Dehşet verici etkili bir silah. Sesi, kokusu, görüntüsü ve gürültüsü olmayan bir silah. Bu Silahın mermileri elektronik dalgalardır. 24 yıldır bu silahla iç içe yaşama rağmen ben bile ara sıra av oluyorum. Nedeni; lazer silahını devreye sokan güç kaynakları... Aklınıza dahi gelmeyecek güç kaynakları kullanıyorlar. Zihin kontrolünde de hemen hemen aynı işlemler uygulansa da; Tıbbi idamlar, zihin kontrolü değildir. Tıbbi İdamlar yeniçağın infaz yöntemidir. Zihin kontrolünde lazer silahı öldürmek için kullanılmıyor.
'Tıbbi İdam' işlemlerinin gerçekleştirilmesi lazer sayesinde mümkün oluyor (zihin kontrolünde de lazer teknolojisi kullanılıyor.) lazer her bir işlemde farklı bir görevi üstleniyor.


YUKARI