radyobir
radyobir
 TÜRKİYE'DE DEFALARCA ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİLER


Bu olayın üzerinden… Yılla geçti, peki çekinceleriniz var mı? Ya da size direk ya da dolaylı olarak bir tehdit vb. bir şey geldi mi?
Bu olayın üzerinden 'yıllar mı geçti' dediniz? Şaka mı yapıyorsunuz? Kastınız şu mu; 'Yani ben yaşadım ve bitti mi bu iş!' yok, öyle bir şey! Teknolojinin gücünü özelliklerini belirtirken, bu teknolojinin mesafe tanımadığını belirtmiştim. İnfaz işlemlerinden kaçış yok. Dünyanın neresine giderseniz gidin tam gaz infaz işlerini uygulamağa çalışıyorlar. İçerideyken bu işi halledememişseniz, (farkına varıp çözememişseniz) yaşayan bir ölü, akıl, ruh sağlığını yitirmiş bir insan olursunuz.
Yani bugün dahi, "bu operasyon sizin üzerinizde halen devam ediyor, öylemi" bunu mu, demek istiyorsunuz?
Evet, aralıksız devam ediyor…
Bir ara bahsetmiştiniz sohbetimiz esnasında; üzerinize bir hurda arabası bırakılmıştı, yokuştan aşağı… Bu da sizi öldürmeye yönelik bir olay mıydı?
Evet… Evliliğimizin meyvesi 16 aylıkken oldu bahsi geçen o olay. Üçümüzü de ortadan kaldırmaya yönelikti. Etraftan birilerinin ani bağırması, yani uyarısıyla kıl payı kurtulduk. Üstümüze gelen hurdacıların kullandığı arabayı etüd ettikten sonra gördük ki; Hurda arabasının üstü en az 3 mm kalınlığında (yaklaşık olarak) demir saç ile kaplıydı. Üstünde de eski ve ağır olan bir buzdolabı yüklüydü. Bu işi, bizim sürekli o civarlarda olduğumuzu, çocuğumuzu gezdirdiğimizi bilen birileri yapabilirdi ancak. Çünkü orada bir park vardı. Hem ailemle ara sıra yürüyüş yapıyor, hem de küçük olan çocuğumuzu o civarlarda gezdiriyorduk…


YUKARI