radyobir
radyobir
 SÜPER BİLGİSAYARLAR VE UYDULAR


Yukarıda oradan ayrıldıktan sonra 'hırpalanmış' bir haldeydim dediniz… Peki, sağlık durumunuz nasıldı, anormal bir şey var mıydı?
Şöyle… Fiziki olarak hırpalanmış olmama rağmen, ruhen dimdik ayaktaydım. Çok ilginç ama o sıralarda burnuma, hani yanık et kokusu olur ya, balata kokusuna benzer bir koku, işte o türden kokular geliyordu… Bu operasyonlar ne tür araç ve gereçlerle yapılıyor Ertuğ Bey? Ve size bunlardan hangilerini kullanarak operasyon yaptılar?
Bu operasyonlarda kullanılan araç-gereçlerin en önemlisi mi? En önemlileri bu iş için geliştirilmiş olan 'süper bilgisayarlar' ve uydulardır. Uzaktan infaz veya zihin kontrolü operasyonları gerçekleştirilirken bu araç gereçler kullanılmaktadır.
İşkenceciler önlerindeki bilgisayardan lazer dalgalarını binlerce kilometre uzaklıktaki kurbanın vücut organları üzerinde kumanda ederlerken, uydular bir ara kablosu vazifesi rolünü görür. Bana uygulanmakta olan işlemlerde İsveç Gizli Servisi bu araç gereçleri kullandı/kullanıyor…
Üstelik İsveç istihbaratına çalışan bilim adamlarının kullandıkları bu araç gereçler, İsveç Devletinin bilgisi ve himayesi dahilinde Savunma Araştırma Enstitüsünde (FOİ) üretilip, geliştirilip, kullanıma sunuluyor.
Anladım size kullanılanlar bunlar… Peki… Bildiğiniz, gözlemlediğiniz kadarıyla bu tür operasyonlar bunlardan başka hangi elektronik aletler veya başka hangi teknolojiler üzerinden yapılabilir?
Bana uygulanan ve yeni bir çağın başlangıcına neden olan; Lazer Teknolojisini kullanarak bu tür operasyonları gerçekleştirmek istiyorlar. Bu tür operasyonları genel olarak bu teknoloji ile yapıyorlar yani…


YUKARI