radyobir
radyobir

"Alışverişi pazardan yapıyorum"

Serdar Ortaç Eşi Chloe ve arkadaşları Deniz Akel ile birlikte İstinyede Bir alışveriş merkezinde yemek çıkışı görüntülendiler.

30 Kasım 2017 02:42 | Kategori: Magazin

Gazetecileri karşısında görünce selamlaşan Ortaç soruları yanıtlamayı ihmal etmedi. Ayaklarım tutmuyor haberlerine açıklık getiren ünlü şarkıcı, "ayaklarım tutmuyor yazdılar ama o eski bir haber turp gibiyim maşallah kimse merak etmesin” dedi.
Yurtdışından misafirleri olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Orlando’dan misafirimiz var orada bir Türk mahallesi kuruluyor, Türk kebapçısından, Türk marketine kadar hepsi var. Bizde projenin reklamlarında oynadık hanımla seneye oranın açılışı var onları konuştuk” dedi.
 
Pazardan taze soğan alıyorum
 
Ev alışverişini Reşitpaşa’da semt pazarında yaptığını belirten Ortaç, "bugün bizim orada pazara gittim Salı pazarına şahane bir şey, hem kafamı dağıtıyorum, hemde taze soğan alıyorum. Pazarlıkta yapmıyorum cebime bozuk paraları koyuyorum. Çok muhteşem birşey” dedi.
 
Az kalsın bütün saçları yanacaktı
 
Serdar Ortaç, Yıldız Tilbe ile seslendirdikleri ‘Havalı Yarim’ adlı şarkıya gelen tepkileri soran gazetecilere, "çok güzel tepkiler alıyoruz hem Yıldız’ın fanları hemde benim fanlar tarafından çok beğenildi klip esnasında küçük birde kaza atlattık,Yıldız’ın saçı yandı klipte. Klip için özel kaynak yaptırmış ve uzun saça alışık olmadığı için saçları bir savurdu mumlardan dolayıda saçları alev aldı. Kuaför kız yetişmeseydi eğer Yıldız’ın bütün saçları yanacaktı Allahtan kız hemen müdahale etti” dedi. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI