radyobir
radyobir

"Bavul" seyircisiyle buluştu

Senaryosunu Sam Bobrick'in yazdığı usta yönetmen Levent Tülek'in uyarlayıp yönettiği "Bavul"un, 19 Kasım Pazartesi akşamı Artı Sahne Mecidiyeköy'de prömiyeri gerçekleşti.

20 Kasım 2018 11:47 | Kategori: Kültür & Sanat

Oyuncu kadrosunda sahnelerin usta isimlerinden Bekir Aksoy, Çiçek Dilligil, Yasemin Hadivent ve Mert Asutay’ın yer aldığı "Bavul” tiyatro oyunu, son derece zıt iki insanın çılgın, delice ve kahkaha dolu karşılaşmalarını konu alıyor.

Çaresiz ve huysuz bir adamın bavulunun havaalanında yalnız ve meraklı bir kadının bavulu ile karışması ile başlayan hikaye tuhaf ve komik olayların birbirini kovalamaya başlamasıyla devam ediyor.

Yapımcılığını Karart Kültür Sanat tarafından Osman Genç’in üstlendiği "Bavul” insan ilişkilerini, aşkları, sevgileri, yalnızlıkları doğru insan-yanlış insan tartışmasını ve günümüzinsanının mutluluktan ne anladığını esprili ve renkli bir biçimde anlatan çılgın, delidolu bir oyun.

Künye:

Oyun: Bavul / Süre: 110 DK / İki Perde 
Yazan: Sam Bobrick 
Uyarlayan - Yöneten: Levent Tülek

Yapım: Karart Kültür Sanat

Yapımcı:Osman Genç

Oyuncular: Bekir Aksoy , Çiçek Dilligil , Mert Asutay , Yasemin Hidavent

Müzik: Bora Öztoprak

Dekor: Serkan Kavurt

Kostüm: Sadık Kızılağaç

Işık Tasarım: Kemal Edis

Ses Efekt: Erhan Kösüre

Sahne Amiri: Berna Güler

Yönetmen Yardımcısı: Zeynep Belber

Asistan: Elif Koraş

Afiş Tasarım: Ethem Onur Bilgiç

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI