radyobir
radyobir

"Evden daha rahat uyuyoruz"

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam Levent'te bulunan bir benzin istasyonunda görüntülendi.

13 Ocak 2019 02:17 | Kategori: Magazin

Ekibiyle birlikte geldiği benzin istasyonunda marketten alışveriş yapan Gökhan Özoğuz, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
 
Sözlerine Ankara’ya konsere gittiğini belirterek başlayan Gökhan Özoğuz, "Konserlerimiz devam ediyor. Yeni albüm çalışmamız var. Bir yandan da film projesiyle uğraşıyoruz” dedi. Önümüzdeki eylül ayında film çekimlerinin başlayacağını söyleyen Özoğuz, "Şu an senaryo yazılıyor. Çok güzel bir iş olacak” diye konuştu.
 


"Cem Yılmaz Çıkaracağız Demek Arogan Bir Cümledir”
 
Film yapımcıları ve salon sahibi Mars grubu arasında ‘Promosyonlu bilet uygulaması’ ile başlayan ve Mars grup yetkisi Aslı Irmak Acar’ın "Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar, onlar film çekmezse çekeni bulacağız” açıklamasıyla devam eden tartışma sorulan Özoğuz, "Tam olarak ne oluyor bilmiyoruz. Tabii ki Cem Yılmaz’ın da Yılmaz Erdoğan’ın da önce yapmış olduğu doğrudur. Yeni Cem Yılmaz’lar çıkarmak biraz zor iş. Şu an bir Kemal Sunal çıkartabiliyor muyuz? Cem bir tanedir. Bir tane daha Cem Yılmaz çıkaracağız demek çok arogan bir söylemdir.” diyerek Cem Yılmaz’a destek çıktı.  
 


"Murat Onore Etmek İstemiştir”
 
Geçtiğimiz yıl yer aldığı ‘O Ses Türkiye’deki jüri koltuğunu bu sene Beyazıt Öztürk’e bırakan Gökhan Özoğuz, Murat Boz’un "O ses şu an altın çağını yaşıyor” açıklamasını yorumladı. Ünlü şarkıcı, "Murat o şekilde yorumlarken oradaki coşkuyla söylemiştir. Her dönem kendine has güzeldir. Seda Hanım ve Beyazıt’ı herhalde onore etmek istemiştir. Murat kötü bir arkadaşımız değil iyi arkadaşımızdır.” yorumunda bulundu.
 


Gökhan’ın Otobüsü
 
Röportaj sonrası ekibiyle birlikte iki katlı turne otobüsüne binen Özoğuz, "Genelde turnelerimizde otobüs kullanıyoruz. Evden daha rahat uyuyoruz. Beşik gibi sallanıyor.” dedi. Özoğuz daha sonra konser için Ankara’ya doğru yola çıktı.  



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI