radyobir
radyobir

"İskeletor olacağım!.."

Son dönemde verdiği kiloları ile dikkat çeken İrem Derici, 'Ben ne yapsam söz ediliyor, evet zayıfladım, daha da zayıflıyacağım, yakınd iskeletor da olacağım' dedi.

22 Nisan 2017 00:22 | Kategori: Magazin

Yeni single albümü 'Tek Taş'ı piyasaya çıkaran İrem Derici 6 yıl önce sahibi olduğu bir tek taş yüzüğü satarak single da seslendirdiği şarkı 'Teş Taş'ı  satın aldığını söyledi.  Yakın bir arkadaşının sahibi olduğu Nişantaşı'ndaki meyhanede dolma saran İrem Derici, dolma sarıp gazetecilere ikram etti. Elindeki kan gurubunun yazılı olduğu dövmeyi ez kaza bir kaza geçirirse kan gurubu belli oldun diye yaptırdığını söyleyen İrem Derici, 'Ben kendime bir tek yüzük satın almıştım, Nil Karaibrahimgil'in tek taş şarkısı piyasaya çıkınca, sonra bu şarkı satışa çıkınca para denkleşsin diye o tek taşı satıp, tek taş adlı parçayı satın aldım' dedi. İrem Derici sattığı tek taş yüzüğü kendisinin aldığını söylerken imalı olarka da eski eşinden kalan tek taş yüzük olmadığını belirtti. 
 
"İskeletor olacağım"
 
Son dönemde verdiği kiloları ile dikkat çeken İrem Derici, 'Ben ne yapsam söz ediliyor, evet zayıfladım, daha da zayıflıyacağım, yakınd iskeletor da olacağım' dedi. Derici sevgilisi Lider Şahin'in adını taşıyan kolyesi ile dikkat çekti. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI