radyobir
radyobir

"Kimseye kaptanlık pazarlığı yaptırmam!.."

Sivasspor maçında da kaptanlık bandını oyuna sonra giren Selçuk'a vermek isteyen ama geri çevrilen Muslera, Antalya'da aynı jesti yaptı. Selçuk bandı alınca taraftar tepkisine uğradı.

12 Eylül 2017 08:27 | Güncelleme :12 Eylül 2017 08:38 | Kategori:

Sivasspor maçında da kaptanlık bandını oyuna sonra giren Selçuk’a vermek isteyen ama geri çevrilen Muslera, Antalya’da aynı jesti yaptı. Selçuk bandı alınca taraftar tepkisine uğradı.

Uruguaylı kaleci, "O benim kaptanım. O sahadayken, bandi o takmalı" derken, Selçuk da, "Bandı almasam, bu kez ‘reddetti’ diye suçlayacaklardı. G.Saray kaptanlık bandını almamak olmaz” diye konuştu.

Antalya-G.Saray maçındaki bir sahne, karşılaşmanın ardından yoğun tartışmalara neden oldu. Sahaya kaptan olarak çıkan Muslera, 62. dakikada oyuna giren Selçuk İnan’a kaptanlık bandını vermiş, o da bandı koluna takarak maça başlamıştı. Bir çok taraftar bu sahneyi eleştirirken, oklar en çok Selçuk İnan’a yöneliyordu. Benzer olay daha önce yaşanmıştı. Sivas maçında da Selçuk oyuna sonradan girmiş, Muslera kaptanlık bandını ona vermek istemiş ancak Selçuk almamıştı.

Maçın ardından Muslera, Selçuk’na gidip, "Bu takımın kaptanı sensin, ben ikinci kaptanım. Sen sahada iken bandı senin takman doğru” demişti. Önceki günkü Antalyaspor maçında Selçuk oyuna girince, ikili arasında daha önce yaşanan bu diyalog bir anlamda uygulamaya konuluyordu. Muslera yine bandı Selçuk’a veriyor ve o da, geçmişteki konuşmalarına dayanarak bu kez bandı alıyordu. Taraftarların her şeyden habersiz tepkileri üzerine Muslera ve Selçuk İnan yaşananları anlattı.

Özellikle Selçuk’a tepki gösterilmesine itiraz eden Uruguaylı kaleci, haksızlık yapıldığını belirterek şöyle devam etti: "Sanki kaptanlık bandını Selçuk gelip aldı gibi gösteriyorlar. O almadı, ben verdim. O benim kaptanım. Yıllarca beraber savaştık.”

Selçuk ise tepkilere üzüldüğünü belirterek, "Galatasaray kaptanlık bandını almamak olmaz. Bandı almasam bu kez ‘Reddetti’ diyeceklerdi. Ben kaptanlık bandının pazarlığını yapacak adam değilim. Kimseye de bunun pazarlığını yaptırmam” diye konuştu.

ZEMİN İSYANI

Ligdeki ilk puan kaybını Antalya’da yaşayan Galatasaraylı futbolcular, dönüş yolculuğunda zemin ve sıcak havadan dert yandı. Burnu kırık olan Serdar Aziz’in, nemden ötürü nefes alamadığı için oyundan çıktığı belirtildi. G.Saraylı futbolcular, "Hava çok nemliydi. Sıcağın yanı sıra kötü zemin de oyunumuzu etkiledi” diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI