radyobir
radyobir

"Kızımızı kimseye vermeyiz"

Rafet El Roman ve eski eşi Tuğba Altıntop, önceki akşam kız Şevval Nur için Arnavutköy Sur Balık'ta bir araya geldi.

25 Kasım 2018 02:40 | Kategori: Magazin

Kızlarının 19’uncu yaş gününü kutlayan Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop, mekanın cam kenarına oturunca görüntülenince rahatsız oldu. El Roman, flaşlar patlayınca hediye paketiyle yüzünü gizlemeye çalıştı.

"Kızımızı Vermeyiz”

Kutlama yemeği sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rafet El Roman, "Bu ekip en son 2002 yılında yine doğum gününde beraberdi. Zaman çok çabuk geçiyor.  Büyük kızımız Almanya’da olduğu için aramızda yok. Onunla görüntülü konuştuk.” dedi. El Roman, Kızları Su’nun evleneceği yönünde çıkan haberleri yalanlayarak "Uzun süredir sevgilisi var ama evlilik yok. Kızımızı kimseye vermeyiz.” diye konuştu.

Eski Eşine Destek Çıktı

 Yaz tatilinde Bodrum’da genç bir kızla öpüşürken görüntülenen El Roman, bunun hatırlatılması üzerine "Çocuk var şuan bunu konuşmayalım” diyerek konuşu geçiştirdi. Tuğba Altıntop ise eski eşinin "O görüntüler montaj” açıklamasına destek çıkarak "Ekranda yanlış görünmüştür.” dedi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI