radyobir
radyobir

"Niye kaşınayım ki?.."

Murat Dalkılıç şarkıcılık sonrası yönetmenlik ve film yapımcılığı için kolları sıvadı.

29 Mart 2018 11:37 | Güncelleme :29 Mart 2018 11:39 | Kategori: Magazin

Kadir Doğulu, Sinan Çalışkanoğlu, Önder Açıkbaş, Dila Danışman ve Hakan Meriçliler'in rol aldığı 'Ustalar Alemi' filminin yapımcı ve yönetmen koltuğunda oturan Murat Dalkılıç objektiflere karşısına geçti.

Filmin son set gününde Beykoz Kundura Fabrikası'nda film ekibiyle basının karşısına geçen Murat Dalkılıç, "İlk heyacanım, ilk göz ağrım. Bu projeyi televizyon sineması için yaptık. Bakarsınız beyaz perdeye de çıkarız" dedi.

'Ustalar Alemi' filmini çekmek için kredi çektiği yönündeki haberleri yalanlayan Murat Dalkılıç "Niye kaşınayım ki? Akıl sağlığımı yitirmedim kredi çekmek için. Başıma iş açacağım bir işe zaten girmem. Kredi falan çekmedim" dedi. Hande Erçel'le olan ilişkisi hakkındaki sorularaysa Dalkılıç, "Mutluyum, mutluyuz" cevabını verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI