radyobir
radyobir

"Ozan Tufan'ı ayarttılar" iddiası!..

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın kamp kadrosuna alınmaması sonrası Fatih Terim ve Şenol Güneş tarafından arandığının iddia edilmesi ortalığı karıştırdı.

14 Ocak 2018 11:29 | Kategori:

Fenerbahçe’de Ozan Tufan’ın kamp kadrosuna alınmaması sonrası ortalık fena karşıtı.

Fenerbahçe Kulübü’nün hukukçuları Ozan’ın telefon kayıtları üzerinden TFF’ye soruşturma açılması için başvuruda bulunacakları öğrenildi.

Kurallara göre oyuncuları ile ilgili bir transfer görüşmesi yapmak için kendilerine başvurulması gerektiğini söyleyen sarı lacivertliler ayartma nedeniyle TFF’nin soruşturma açmasını istiyor…

Bilgi Ozan’dan geldi Fenerbahçe Kulübü’nün sözleşmesi ellerinde bulunan oyuncuları ile görüşülmesi için kendilerinden izin alınması gerektiğini belirterek TFF’ye başvuracağı öğrenilirken eğer TFF, Fenerbahçe’yi haklı bulursa Beşiktaş ve Galatasaray’a transfer yasağı verilebilecek.

Sarı lacivertliler bu bilgiyi Ozan'dan alırken daha önce buna benzer bir iddia nedeniyle Karabükspor 2 yıl transfer yasağı almıştı. Sarı lacivertlilerin TFF’ye başvurusuna etik kurulunun bakması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI