radyobir
radyobir

"Sizi Apaçi sandım..."

Fenerbahçe Doğuş basketbol takımının oyuncusu Barış Hersek, önceki gece 30. yaş gününü Nişantaşı Frankie'de kutladı.

27 Mart 2018 11:44 | Güncelleme :27 Mart 2018 11:55 | Kategori:

Tüm takım arkadaşlarının katılığı organizasyonda felekten bir gece çalan sporcularla, muhabirler arasında mekan çıkışı ilginç diyaloglar yaşadı.

İtalyan yıldız Gigi Datome, kendisini görüntüleyen muhabire engel olmaya çalıştı. Daha sonra objektifleri doğum günü sahibine yönelten muhabirleri şaşırtan gelişmeler oldu.



Barış Ersek, "Neden çekiyorsunuz, çekmeye hakkınız var mı?" dedi. Bunun üzerine bir muhabirin "Barış bey biz basın mensubuyuz, sokakta görüntü almaya hakkımız var" diye uyarması üzerine Ersek, "Ya arkadaşlar çok özür dilerim. Ben sizi sokaktaki apaçilerden sandım, işinize saygı duyuyorum istediğiniz gibi çekebilirsiniz" diyerek poz verdi.

Ardından kaptan Melih Mahmutoğlu ve Amerikalı Bradley Wanamaker'da kapıda gözüktü. Ünlü basketçiler hep beraber poz vererek evlerinin yolunu tuttular.

Bu arada Barış Ersek'e gelen hediyeler arasında alkollü içeceklerin çoğıunlukta olması dikkatlerden kaçmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI