radyobir
radyobir

"Tek taşımı kendim aldım"

Hülya Avşar önceki akşam Yeniköy Balıkçısı'nda kızı Zehra Çilingiroğlu'yla birlikte bir arkadaşının kızının Doğum günü partisine katıldı.

15 Mart 2019 16:13 | Kategori: Magazin

Gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan çıkan Hülya Avşar habercilerin, "İnstagram sayfanızda  çok cesur paylaşımlarınız var, yaşınıza rağmen" sorusuna ''Arkadaşlar bunun neresi cesur bunlar normal değil mi?.. Mayo, bikini giymek bunun benim yaşımla ne alakası var. Bu yaşlarda bir çok insanın fiziği güzel oluyor. Bana göre kendine bakan herkes için söylüyorum. Ben cesurca bir şey yaptığımı düşünmüyorum, bana göre çok normal. Yazın herkes mayo, bikini giyiyor. Fotoğraflarımın arasında yazın çekilmiş olanlar da var. Seviyorum arkadaşlar, açık giyinmek eğer kadın hoşsa ve ona yakışıyorsa, çizgiyi de aşmıyorsa yakışır'' dedi.

EVLİYKEN KAYA'YLA BU KADAR GÖRÜŞMÜYORDUK 

Avşar Kızı'na eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nn geçenlerde, "Hülya ile yeniden evlilik imkansız gözüküyor" şeklindeki açıklaması soruldu. O da ''Kaya bir alem valla gerçekten doğru söylemiş. Bu saatten sonra hiç bir şeyde değişmez, biz çok iyi arkadaşız. Kaya ile evliyken bu kadar görüşmüyorduk. Çok keyifli fakat şimdi onun cici bir sevgilisi var. Ailecek seviyoruz burda önemli olan Kaya'nın mutluluğu. Bu arada gözünüz hep tek parmağımdaki yüzükte, boşuna bakmayın. Bunu Kaya almadı, kendim aldım" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI