radyobir
radyobir

"Yeşil Deniz"in Müezzin'i evlendi

Yapımcılığını TFT Prodüksiyon'un üstlendiği TRT 1'de yayınlanan 'Yeşil Deniz' dizisinde 'Müezzin Cemil'i canlandıran Burak Alkaş, Seçil Kumru'la dünya evine girdi.

15 Haziran 2015 04:02 | Güncelleme :15 Haziran 2015 15:24 | Kategori: Magazin

Nikah şahitliğini Ali Poyrazoğlu ve Turan Özdemir'in yaptığı düğün törenine TFT Prodüksiyon’un ortağı ve firma adına Yeşil Deniz’in yapımcılığını üstlenen Ayfer Özgürel’in yanı sıra bir çok ünlü isim katıldı. Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Yener Gürsoy, Emin Gürsoy ve Ali Barkın gibi isimler oyuncuyu bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. 

13 Haziran akşamı, Alaçatı İmren Han otelinde gerçekleşen düğünün ardından Burak ve Seçil Alkaş çifti balayı için Avrupa turuna çıktı. 

Burak Alkaş ilk olarak 'Pis Yedili' dizisinde, Orço karakteriyle oyunculuk kariyerinde büyük başarı elde etti. Şimdi ise, 'Yeşil Deniz' dizisinde Müezzin Cemil karakteriyle, oyunculuk kariyerine devam ediyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI