radyobir
radyobir

Akhisar maçı öncesi Vida paniği

Siyah beyazlı takımda gözler Akhisar maçına çevrilirken, flaş bir gelişme yaşandı.

11 Ağustos 2018 13:40 | Kategori:

Beşiktaş, Vida konusunda sıkıntılı günler geçiriyor. 

İngiltere'de transfer döneminin sona ermesinin ardından, Domagoj Vida'yı elden çıkarmak için Beşiktaş'ın önünde tek seçenek olarak Sevilla kaldı.

Geçtiğimiz hafta Sevilla'nın Hırvat stopere ilgisi futbol gündemini epeyce meşgul etmiş, İspanyol kulübünün siyah-beyazlılara 18 milyon Euro bonservis bedeli, oyuncuya da yıllık 1.6 milyon Euro garanti ücret önerdiği ileri sürülmüştü.

Siyah beyazlı takımda Vida konusundaki belirsizliğin sürmesi ise yönetimin keyfini kaçırdı.

Bu arada Negredo'nun ise yıllık sözleşmedeki opsiyonda 25 maç şartı olduğu ortaya çıktı. LASK Linz'e karşı son dakikalarda forma giyen İspanyol golcünün, 24 maça daha çıkması halinde mukavelesi bir yıl daha otomatik olarak uzayacak.

Bu arada kendisine talip olan Al Hilal ve Sydney'in tekliflerini geri çeviren 32 yaşındaki futbolcunun, Celta Vigo ya da Rayo Vallecano'ya gitmeye sıcak baktığı ancak 4 milyon 350 bin Euro'luk senelik ücretinin sorun olmaya devam ettiği bildirildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI