radyobir
radyobir

Altınların peşinde!..

TRT'nin eğlencesi bol yeni dizisi Yeşil Deniz bu hafta da izleyicisine sıcacık, keyifli, kahkaha dolu bir Cuma akşamı vaat ediyor.

18 Aralık 2014 14:42 | Kategori: Medya

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ’ın yer aldığı dizinin bu haftaki bölümünde İsmail’in altınlara ulaşmak için hiç konuşmadan geçirdiği bir günün hikayesi anlatılıyor. Hayalet dayı İsmail’e rüyasında altınların yerini göstermiş, İsmail rüyadan şaşkınlık içinde uyanmıştır. Tam Süleman’ı uyandırıp altınların yerini söyleyecektir ki efsaneye göre altınları çıkarana kadar dünya kelamı etmemesi gerektiğini hatırlar. Hiç kimseye haber vermeden evden çıkıp gidecektir ki Hafize’nin aniden rahatsızlanması bir anda işleri karıştırır. İsmail, Süleman’la birlikte Hafize’yi hastaneye götürmeye mecbur kalırken üst üste gelen aksilikler İsmail’in yakasını bir türlü bırakmayacaktır. 


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI