radyobir
radyobir

Anadolu Efes şov yaptı: 109 - 60

Anadolu Efes kendi sahasında TED Ankara Kolejliler'e 109 - 60 yenerek adeta bir basketbol şov yaptı.

17 Ekim 2016 22:49 | Kategori:

Bertan ERMAN

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Anadolu Efes, kendi sahasında Ted Ankara Kolejliler'i 109-60 yenerek ligdeki ikinci maçından da galip ayrıldı.

Karşılaşma dengeli bir şekilde başlasa da, Bryce Cotton önderliğinde 8-0'lık bir seri yakalayan Anadolu Efes, ilk çeyreği 22-16 üstünlükle kapadı.

İkinci çeyrekte Ted Ankara Kolejliler, Jerod Shorter'la maça tutunmaya çalıştı. Ancak ev sahibi takım farkı korumayı başardı ve devre arasına başkent temsilcisi karşısında 46-34 önde girdi.

Üçüncü çeyreğe 18-2'lik bir seriyle başlayan Anadolu Efes, Kolejliler'in gardını düşürdü. Rakibini sürklase eden Efes, son çeyreğe 81-42 üstünlükle kapadı.

Son çeyrekte şov yapan Anadolu Efes, maçı 109-60 kazandı ve ligdeki ikinci maçını da kazanmış oldu.

7 oyuncusunun çift haneli sayılara ulaştığı Anadolu Efes'te Furkan Korkmaz ve Bryce Cotton 18'er sayıyla oynayarak takımlarının en skorer isimleri oldu. Cedi Osman 16 sayılık performansla galibiyette etkiliydi.

Ligdeki ikinci maçından da farklı bir şekilde mağlup ayrılan Ted Ankara Kolejliler'de Jerod Shorter 24 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI