radyobir
radyobir

Arda Turan'dan habercilere hakaret!..

Ünlü futbolcu Arda Turan, gazetecilere hakaret etti.

25 Mart 2018 11:07 | Güncelleme :25 Mart 2018 12:04 | Kategori:

Önceki akşam eşi Aslıhan Doğan ile kardeşi Okan Turan ve onun sevgilisiyle yemeğe çıkan Turan, Nişantaşı'nda aracına doğru yürürken eşi ile birlikte habercilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin milli maçını izleyemeyen Turan, bir muhabirin "Aslı hanım sade bir düğün yaptınız. Hayalinizdeki düğün nasıl?" nasıl sorusuna Doğan, "Elini ağzına götürerek fermuar işareti yaptı ve konuşamam " dedi.

Muhabirin Aslıhan Doğan'a "Arda bey konuşma yasağı  mı koydu?" demesi üzerine muhabire dönen futbolcu, "Edepli ol öyle yasak masak. Senin kafanı gözünü kırarım.  Karımla konuşuyorsun dikkatli ol'' dedi. Bunun üzerine muhabirin ''Ben kötü bir şey sormadım'' demesi üzerine sınırları iyice aşan Turan, ''Hadi lan işine bak'' diyerek bindiği taksi ile oradan ayrıldı.

Arda Turan daha önce de milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırıp yumruk atmıştı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI