radyobir
radyobir

Aslı Hünel'den Sezen sürprizi

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Aslı Hünel, önceki akşam Günay Restaurant'ta muhteşem bir sahne performansına imza attı.

02 Mayıs 2017 00:19 | Güncelleme :01 Mayıs 2017 15:23 | Kategori: Magazin

Sesiyle olduğu kadar, şıklığıyla da büyüleyen Hünel, gecede Lübnanlı Modacı Fuat Serkis imzalı kostümü ve Gülnur Güneş imzalı iki kıyafetiyle hem göze hem kulağa hitap etti. Geniş bir repertuvara sahip olan sanatçı yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Arabeskten Türk Sanat Müziği’ne kadar geniş bir yelpazede şarkılarını seslendiren Aslı Hünel, sevenlerine bir de sürpriz yaptı. Sezen Aksu’nun son hit’i ‘İhanetten Geri Kalan’ı kendi tarzıyla yorumlayan Hünel, bu performansıyla dakikalarca alkışlandı. 

‘TAM BİR AKDENİZ KADINIYIM’

Yakında gerçekleştireceği Antalya, Kıbrıs, ve Adana programlarıyla Akdeniz’i fethedecek olan Aslı Hünel, yaz ayları için ise iddialı konuştu. Hünel ‘Ben zaten sıcaklığım ve samimiyetimle tam bir Akdeniz kadınıyım. Bu yaz da sahne performanslarım için bir sürü teklif alıyorum ve hepsini değerlendirmeye çalışacağım. Yaz sahnelerinde esen ılık bir meltem gibi, insanın ruhunu okşayan müziklerle dinleyicilerimle olacağım’ şeklinde konuştu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI