radyobir
radyobir

Atatürk Havalimanı'nda alarm!..

Atatürk Havalimanı'nda servis katından yayılan sebebi bilinmeyen geniz yakan bir koku başta polis olmak üzere DHMİ ve TAV ekiplerini alarma geçirdi. Kokudan etkilenen bazı yolcular ile çalışanların da sık sık öksürdüğü görüldü.

09 Temmuz 2017 17:22 | Güncelleme :09 Temmuz 2017 19:18 | Kategori: Yaşam

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali Servis katına inen merdivenlerden inen bir personel geniz yakan rahatsız edici bir koku yayıldığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve TAV ekipleri kokunun kaynağını bulmak için geniş çaplı inceleme başlattı. Bir süre incelemelerde bulunan ekipler, itfaiye ekiplerine haber verilmesini istedi. İstanbul İftaiyesine bağlı ekipler deÿhavalimanına gelerek kokunun geldiği servis katında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde kokunun kaynağı tespit edilemedi.

Bu arada ekipler kokunun havalimanına yayılmaması için geliş katında tuvaletleri kapatırken, kapıları açık tutarak kokunun çıkmasını sağladı.

Terminalde bulunan bazı yolcular da kaynağı tespit edilemeyen kokudan etkilendi. 

Bir süre burada gaz maskelerini takarak incelemede bulunan ekipler, daha detaylı araştırma için itfaiye ekiplerine haber verilmesini istedi. Terminal yetkililerin haber verdiği itfaiye ekibi, kokunun yayıldığı alana girdi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI