radyobir
radyobir

AVM'de 1.5 dakikalık kuyumcu soygunu

İstanbul Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezinin giriş katında bulunan kuyumcu dükkanı maskeli ve silahlı kişiler tarafından soyuldu. Şüphelilerin soygunu 1,5 dakika içinde gerçekleştirdiği öğrenildi.

30 Aralık 2015 06:30 | Kategori:

Olay, sabaha karşı saat 04:00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre otomobille gelen yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu güvenliklerin üst katta olduğu sırada personel kapısını levyeyle açarak alışveriş merkezine girdi.

Bu katta bulunan kuyumcu dükkanının camını da kırarak vitrinde bulunan bir miktar altını alarak kaçtı. Şüphelilerin soygunu 1,5 dakika içinde gerçekleştirdiği öğrenildi.

 Olayı kameralardan gören özel güvenlik güçleri kaçan soyguncuları yakalamaya çalışırken soyguncuların havaya ateş ettiği öğrenildi.

Kaçan soyguncular izlerini kaybettirirken olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirdi.

Çevrede polisin aramaları devam ederken olay yeri inceleme polisleri de inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI