radyobir
radyobir

Baldızını öldürdü, kaçarken herşeyini düşürdü

Gaziantep'te bir kişi sahur vakti evine gittiği baldızını 2 bıçak darbesiyle öldürdü. Panikle olay yerinden kaçan zanlı, evde cep telefonunu, kapıda ayakkabısını bırakırken, sokakta ise cüzdanını düşürdü.

23 Haziran 2016 11:08 | Kategori:

İddiaya göre, Cuma A. (28) sahur vaktinde Şehitkamil ilçesine bağlı 8 Şubat Mahallesi 39. Sokak'ta yaşayan eşinin ablası Selma Güngör'ün (33) evine gitti. İki bıçak darbesiyle Selma Güngör'ü bıçaklayarak öldüren Cuma A. hızla olay yerinden kaçtı. Evde cep telefonunu, kapıda ise ayakkabısını bırakarak çıplak ayakla kaçan zanlı, evin bulunduğu sokakta ise cüzdanını düşürdü. Cüzdanın içerisinden zanlıya ait ehliyet ve şahsi eşyaları çıktı. Güngör'ün yakınları ise olay yerine akın etti.

Olay yerinde inceleme yapan polis cinayetin sebebini henüz belirleyemezken, hırsızlık ve namus cinayeti ihtimalleri üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çocuğu bulunmayan Selma Güngör'ün eşi M. Güngör'ün ise geceleri fabrikada çalıştığı öğrenildi. Olay yerinden kaçarak kayıplara karışan zanlı Cuma A.'nın hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından sabıkası bulunduğu bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI