radyobir
radyobir

Başakşehir Wesley Sneijder'in peşine düştü

Transfer sezonunun flaş takımlarından biri olan Medipol Başakşehir, öyle bir yıldıza gözünü dikti ki devre arasında büyük bomba patlayabilir.

07 Ekim 2017 16:30 | Güncelleme :07 Ekim 2017 23:07 | Kategori:

Oynadığı futbol ve yaptığı transferlerle son iki sezondur adından çok daha fazla bahsettiren Medipol Başakşehir artık iyice büyük düşünüyor. Turuncu lacivertliler devre arası transfer çalışmaları için de gaza bastı... Ve, Medipol Başakşehir'in hedefinde büyük bir yıldız var.

Adebayor ve Clichy transferleriyle ses getiren Medipol Başakşehir şimdi de gözünü Nice'te aradığını bulamayan Wesley Sneijder'e dikti... Turuncu, lacivertliler bu transfer için çalışmalarına başladı ve Galatasaray macerasını noktalayan Hollandalıyı tekrar Türkiye'ye getirmek için harekete geçti.

Bu transfer için Medipol Başakşehir'in devreye girdiği iddia edildi. Başkan Göksel Gümüşdağ yaz döneminde, "Sneijder, Galatasaray'dan ayrılırsa talip oluruz" demişti. Hollanda ve Fransa basını ise Sneijder'in ara transferde ABD'ye gidebileceğini yazmıştı.

Ara transer döneminin de bir hayli hareketli geçeceği şimdiden kesinleşti. Hollandalı oyuncunun da bu transfer teklifine sıcak bakacağı ve tekrar Türkiye'ye dönmek isteyeceği konuşuluyor... Özetle, yılbaşında Sneijder tekrar Türkiye'ye gelebilir. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI