radyobir
radyobir

Beşiktaş'ta hesaplar değişti

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın takımdan ayrılmak istemesi tüm hesapları değiştirdi.

24 Ocak 2019 11:53 | Kategori:

Yönetim, ailevi nedenle ülkesi Portekiz'e dönmek isteyen yıldız oyuncuyla kalması yönünde yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç alamadı.

Kararında kararlı olan Q7'nin alacaklarına karşılık bonservisini de istemesi yönetimin canını sıkan durumlardan birisi oldu.

Sezon başında gelen teklifler olsa da takımda kalmak istediğini belirten yıldız oyuncunun şimdi bonservissiz şekilde gidecek olması, bu bölgeye yapılacak takviye için yönetimi de zora sokuyor.

KONOPLYANKA İÇİN SON GÜNE KADAR BEKLENECEK

Babel'in ayrılığının ardından Schalke 04 forması giyen Yevhen Konoplyanka'yı gündemine alan Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncunun istediği yüksek yıllık ücret nedeniyle frene bastı.

Ukraynalı futbolcu için 2.5 milyon Euro civarında bir bütçe belirleyen Beşiktaşlı kurmayların, bu önerilerinin reddedilmesinin ardından beklemeye geçtikleri öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar, transfer döneminin son gününe kadar Konoplyanka'daki gelişmeleri takip edip fiyatın düşmesini bekleyecek.

N'KOUDOU İÇİN TOP TOTTENHAM'DA

Son dönemde Beşiktaş'ın gündemine giren Kevin N'Koudou için ise Beşiktaş, Tottenham'a kiralama teklifini iletti.

İngiliz ekibinin Fulham'la oynadığı maçta yaptığı asistle galibiyeti getiren 23 yaşındaki sol kanadın takımdaki sakatlıklar sonrası kıymete binmesi Beşiktaş'ı endişelendiriyor.

Tottenham'ın kiralamaya sıcak baksa da son kararı teknik direktör Mauricio Pochettino'nun vereceği belirtildi.

Arjantinli menajerin onay vermesi halinde Fransız futbolcu, Beşiktaş'a kiralanacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI