radyobir
radyobir

Birbirlerini görömemişler

Şarkıcı Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, Sinan Akçıl ile birlikte olan Otilia'yı sosyal medyadan uyararak, "Otilia kız aklını kullan. Benden abla tavsiyesi kızzzz" yazmış ve ikilinin arasında ki polemik ateşlenmişti. Sinan Akçıl'da Hülya kim? diyerek karşılık vermişti.

01 Şubat 2018 13:26 | Kategori: Magazin

İkili önce ki akşam Zorlu Center'da görüntülendi. Beymen adlı mekanda yan yana masalarda oturan Hülya ve Derya Açıkgöz, Sinan Akçıl'ı fark edince rahatsız olup mekandan ayrıldı. Habercilerin sorularına, "Burada mıydı? Onu görmedim" diye yanıtlayan Hülya Açıkgöz'ü Sinan Akçıl'da görmezden geldi. 

Tüm geliri Mehmetçik'e

Abla kardeşin ardından mekandan ayrılan Sinan Akçıl, Afrin'de operasyonda olan Mehmetçik'lerimize şarkı yazıdığını ve tüm gelirinin vakfa bağışlanacağını şu sözlerle dile getirdi. "Mehmetçik'imize şarkı yazdım. Bizde elimizden geleni bu şekilde yapabiliyoruz. Tüm gelirini Mehemetçik Vakfı'na bağışlanacak"

Açıkgözlü ailesiyle

Hülya Açıkgöz ile yan yana masalarda oturduğunu basın mensuplarından öğrenen Sinan Akçıl, "Oğlum ne oluyor bunlar beni mi takip ediyor? Nedir benim Açıkgözlü ailesiyle aynı mekanda takılmam? Ben tanımadım, siz çekerken kim diye baktım arkalarından" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Büyüğünü değil ufak olanı tatlı

Fazla polemiğe girmek istemediğini dile getiren şarkıcı, muhabirlerin görmediğinizi söylüyorsunuz. Görseniz tanır mısınız? sorusunu Hülya Açıkgöz'ün kilosunu ima ederek, "Tanımamak mümkün mü? mümkün değil" diye cevapladı. Sinan Akçıl sözlerini, "Büyüğü değilde, ufak olan çok tatlı kız" diyerek noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI