radyobir
radyobir

Bony G. Saray için kadro dışı

Golcü arayışlarını dört bir koldan sürdüren Galatasaray'ın ara transferde gündemine gelen isimlerden biri de Wilfried Bony idi.

27 Ocak 2019 13:53 | Kategori:

Ada'nın saygın yayın kuruluşu BBC, Galatasaray'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bony ile ilgilendiğini yazmıştı.

Nitekim Bony'nin formasını giydiği Swansea City'nin menajeri Graham Potter da Fildişi Sahilli golcüyle ilgili gelecek tekliflere açık olduklarını ifade etmişti.

Transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Ada'dan Sarı Kırmızılı taraftarları Bony konusunda heyecanlandıran bir açıklama geldi. Swansea'nin teknik patronu Graham Potter, Gillingham'ı FA Kupası'nda mağlup ettikleri maçın kadrosunda Bony'ye yer vermezken bunun nedenini şöyle açıkladı:

"Bony'i takımdan ayrılma ihtimali üzerine böyle bir karar verdik. Yeni takımına gitmeden önce sakatlanma riskini de göz önüne aldık. Wilfried'den maçta oynamasını istemek haksızlık olurdu diye düşünüyorum. Henüz resmi bir şey yok ama elbette birtakım spekülasyonlar var."

10 aylık diz sakatlığının ardından bu sezon 7 maçta forma giyebilen Bony, fileleri ise yalnızca 1 kez sarsabildi. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise tam 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI