radyobir
radyobir

Botoks tarihe karışacak

Yapılan araştırmalara göre kadınlar en çok 35-40 yaş arasındaki halinde kalmak istiyor.90'lı yıllarda başlayan ve son yıllarda popülerlik kazanan botoks uygulaması sarkma ve kırışıklık problemine karşı 6 ay ve 1.5 yıl arasında etkisini gösteriyor.

09 Şubat 2017 09:42 | Kategori: Sağlık

Özellikle "ya mimiklerim donarsa” ya da "herkes botoks yaptığımı anlarsa” kaygıları yaşayanların tercih edeceği Somon DNA Sistemi, botoksun yerini alacak gibi görünüyor. Özel balıklardan üretilmiş, yoğun protein desteği olan Somon DNA Sistemi ile botoks tarihe karışıyor. Cildi doku altından yenileyerek, derin çukurları bile yok eden uygulama ile özellikle 50’li yaş grubundan ciddi sonuçlar alınıyor. Tek seansta en az 5 yaş gençleştiren Somon DNA Sistemi, yüzdeki doğal ifadeyi değiştirmeden cildi gençleştiriyor.

Aynı zamanda saç derisine de uygulanan Somon DNA Sistemi, dökülmeyi durduruyor ve 2 seansta saç iki katına çıkıyor.
Peki;

Somon DNA sistemi nasıl uygulanıyor?

Uygulamanın faydaları nelerdir?

Uygulamayı daha çok hangi yaş grupları tercih ediyor?

Uygulamayı yılda kaç defa uygulamak gerekiyor?

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI