radyobir
radyobir

Bu ne vicdansızlık!..

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tuzlaspor-Fenerbahçe maçı sırasında stat dışından sahaya taş atıldı. Taşların ilki Fenerbahçeli Kadlec'e isabet etti. Çek futbolcu şans eseri yara almazken, ikinci taşın isabet ettiği Tuzlasporlu Haluk boynundan yaralandı.

16 Aralık 2015 14:44 | Kategori:

Tuzlaspor ile Fenerbahçe arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçının hemen başında şoke eden bir olay yaşandı...

Karşılaşmanın 8. dakikası oynanırken, stat dışından atılan bir taş Fenerbahçeli Kadlec'e isabet etti. Şoke olan Çek futbolcu, görev bölgesini terk ederken, Mehmet Topuz dışarıdan sahaya atılan yumruk büyüklüğündeki bir taşı yerden alıp hakeme götürdü.

Hakem, taşı saha kenarındaki temsilcilere verirken, gene dışarıdan atılan bir taş Tuzlasporlu Haluk'un boynuna isabet etti.

Haluk yere yığılıp kalırken, oyun yaklaşık 5 dakika durdu. Saha içinde boyun bölgesine dikiş atılan Haluk, daha sonra oyuna devam etti.

İKİ TAKIMIN OYUNCULARI TRİBÜNLERİ BİRLİKTE SELAMLADI

Tuzlaspor-Fenerbahçe kupa maçında güzel görüntüler de vardı. Sarı lacivertli taraftarlar, "Tuzlaspor sen bizim kardeşimizsin" diye tezahürat yaptı. Tuzlasporlu taraftarlar da Fenerbahçeli oyuncuları alkışladı. İki takımın futbolcuları taraftarların isteği üzerine maç öncesi el ele vererek tribünleri selamladı.

BALKONLAR VE ÇATILAR DOLDU

Tuzlalı futbolseverler 1800 kişilik statta oynanan Fenerbahçe maçına bilet bulamayınca, karşılaşmayı canlı izlemek için farklı yollar denedi. Tek tribünü bulunan ve etrafı açık olan stat sayesinde taraftarlar karşılaşmayı çevre evlerin balkonundan ve çatılarından takip etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI