radyobir
radyobir

Burcu Binici'ye finansçı sevgili!

Türkiye'nin kurumsal profesyoneller için düzenlenen ilk ve tek festivali olma özelliğini taşıyan Hopi Corporate Weekend Uludağ'a katılan Burcu Binici muhabirlerle sohbet etti.

21 Şubat 2019 20:21 | Kategori: Magazin

Tedbir amaçlı kaymayan ve Bof Otel'de konakladığını belirten Burcu Binici bu yıl çok tatil yaptığını ve haftaya da erkek arkadaşı ile birlikte Kapadokya'ya gideceklerini söyledi. Basının tanımadığı biriyle aşk yaşadığını itiraf eden Burcu Binici, "Aşk yaşadığım kişi; beyaz yakalı bir  finansçı. Sabah 8'de işe gidip akşam 7'de eve geliyor. Belirli bir yaştan sonra insanların tercihleri değişiyor. Şu an kendimi iyi hissettiğim bir ilişkim var, huzurluyum" ifadelerini kullandı.

Görüştüğü 1-2 sinema projesi nedeniyle kayak yapıp kendini riske atmadığını açıklayan Burcu Binici, kendisini görüntüleyen muhabirlere samimi pozlar verdi. Ünlülerin sosyal medya paylaşımlarının sık sık gündem olmasına da değinen Binici, "İnsanların hadsizliğine tahammülüm yok. Üslup bir insanın kişiliğini belli eder" şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI