radyobir
radyobir

Burnuma mandal takıp uyudum

Burcu Esmersoy bugüne kadar açıklamadığı güzellik sırrını izleyeciler ile paylaştı. Esmersoy, burun yapısından şikayetçi olduğu için 1 sene boyunca her gece mandal takarak uyuduğunu söyledi.

23 Haziran 2018 14:15 | Kategori: Magazin

Televizyon dünyasının güzel ve başarılı sunucusu Burcu Esmersoy’un renkli sunumu ile 18 Haziran’da başlayan "Yaşamak Ne Güzel” programına konuk olan Ayşe Tolga, yeni çıkan kitabından sağlıklı yaşam tüyolarına, cilt sağlığı önerilerinden yaz aylarında dikkat edilmesi gerekenlere kadar birçok önemli konuda bilgi verdi. Programda, Burcu Esmersoy’un sorularını yanıtlayan Tolga, değişimin zihinsel olduğunu anla, zihnini eğit ve hayatını değiştir mottosuyla yola çıktığını belirtirken, "Bir sorun varsa, onun çözümü de var ve onu yapmak senin elinde. ‘8 Haftada Değişim’ adlı yeni kitabımda 8 hafta boyunca vücudumuzda olumlu yönde neler değişeceğini anlatıyorum. 8 haftada insanlara ne yerlerse vücutlarında ne olacağının bilgisini verirken, evde yapabileceğiniz antremanlara da yer veriyorum. Bir rehber kitap olarak düşünebiliriz” dedi.

Ödem için buzlu yeşil çay tüketin, cilt için soğuk pres yağlardan faydalanın

Diyet yaparken doğru bildiğimiz yanlışları ve yaz aylarında nelere dikkat etmemiz gerektiği ile ilgili Tolga, "Toplumsal olarak emek vermeden çok çabuk sonuç istiyoruz. Bu da mümkün değil. Vücudun içinden geçtiği dönemleri bilmek önemli. Örneğin; domates asidik, yememen gereken dönemler var. Cilt için bol bol su için, çiğ yiyecekler tüketin. Maden suyu çok önemli. Ben soğuk pres yağlardan faydalanıyorum. Bu yağlar cilt için çok faydalı. Güneş ışığını da almak önemli ama koruma sürmek şartıyla. Ödemden şikayet ediyorsanız; hergün 10.000 adım atın. Ben buzlu yeşil çay tüketiyorum. Yeşil çay sevmeyenler beyaz çay içebilir. Ödeme tuz, turşu, işlenmiş gıdalar, uykusuzluk, hava değişimleri ve hareketsizlik sebep olur. Bu gıdaları tüketmeyin” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI