radyobir
radyobir

Büyük aşk bitti

Bir kaç ay önce birlikte olmaya başlayan Türkan Şoray ile Cihan Ünal'ın yapımcı kızları Yağmur Ünal ile oyuncu Görkem Sevindik'in ayrıldıkları haberi gündeme bomba gibi düştü.

04 Mart 2018 02:29 | Kategori: Magazin

Kasım'dan bu yana hızlı bir şekilde ancak gözlerden uzak aşk yaşayan ikilinin bu sürpriz ilişkisine ocak ayında önce abla Irmak Ünal’dan onay gelmiş, ardından da anne Türkan Şoray'ın da oluru alınmıştı. Hatta Ünal, aynı günlerde bir mekanın çıkışında kendisine yöneltilen "Anneniz ilişkinize onay verdi mi?” sorusuna "Annem beni hep destekler” diye yanıt vermişti.

Geçtiğimiz günlerde de yine kendisine yöneltilen bir soruya mantık evliliğine soğuk baktığını söyleyerek karşılık veren Yağmur Ünal, "Aşk heyecan ve tutkudur. Cesaret ister. Duvarları yıkıp perdeleri indirmek gerek" demişti.

Ancak gelen bilgiler bu büyük aşkın da sürpriz şekilde sonlandığı yönünde.. Her iki tarafın da yakın çevrelerinin son derece üzgün olduğunun ifade edildiği gelen haberlerin netliği gözlerin çevrildiği ikiliden gelecek açıklamaya yönelmiş durumda.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI