radyobir
radyobir

Cimbom 2 bomba birden patlatıyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de başarılı olmak isteyen Galatasaray'da gözler gerçekleştirilecek transferlere çevrildi.

31 Aralık 2018 12:57 | Kategori:

Yönetim, deneyimli teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bu iddia, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Fotospor’un haberine göre Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen iki ismi transfer etmek istiyor.

Galatasaray, transferler için kolları sıvadı

Ara transfer döneminde Gary Rodrigues'in bonservis bedelinden faydalanmak isteyen Galatasaray, Mbaye Diagne ve Trezeguet'nin transferleri için kolları sıvadı.

Rodrigues'in transferinden en az 10 milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar, Serdar Aziz'i de takasta kullanarak Mbaye Diagne ve Trezeguet'den birini transfer etmeye çalışacak.

Mısırlı futbolcu Trezeguet’nin sözleşmesinde yer alan 5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi hatırlanacağı gibi kaldırılmıştı.

Diagne için 20 milyon Euro istendiği iddia ediliyor

Öte yandan Spor Toto Süper Lig’de bu sezonun ilk yarısına damga vuran Diagne için ise Kasımpaşa’nın 20 milyon Euro bonservis istediği iddia edilmişti.

Kasımpaşa’yı gol yollarında sırtlayan isim olan Mbaye Diagne, 17 maçta 1530 dakika süre aldı ve 20 gol 2 asistlik performans yakaladı.

Diagne, yakaladığı bu muazzam istatistikle, Galatasaray’ın unutulmaz eski golcüsü Mario Jardel’i de geride bırakmıştı.

Suudi Arabistan’dan da bazı kulüplerin ilgi gösterdiği söylenen Trezeguet de Kasımpaşa adına dikkat çeken isimlerden biri.

17 karşılaşmada 1528 dakika görev alan Trezeguet ise 5 gol 5 asistlik performansıyla hücum hattındaki en büyük silahlardan biri oldu.

Öte yandan Galatasaray’ın, Almanya’da Leipzig forması giyen eski oyuncusu Bruma için kiralama teklifi yaptığı ve bunun Bundesliga ekibi tarafından olumsuz karşılandığı iddia edildi.

Galatasaray’ın da Bruma’dan gelen olumsuz yanıt sebebiyle Kasımpaşa’nın yıldız isimlerinin transferine ağırlık verdiği gündeme geldi.

Galatasaray ilk yarıyı 5. sırada bitirmişti

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, ligin ilk yarısını 29 puan ve averajla 5. sırada tamamlamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI