radyobir
radyobir

Cimbom'a İspanyol boğası!..

Galatasaray'da yeni sezona yönelik transfer çalışmaları başlarken, forvet hattına düşünülen sürpriz bir isim de ortaya çıktı.

22 Mart 2018 11:36 | Kategori:

Edinilen bilgiye göre, Gomis ve Eren Derdiyok'un yanına bir takviye daha isteyen Fatih Terim yönetimle görüşerek Valladolid'li Jaime Mata'nın transfer edilmesi talebinde bulundu.

Hemen harekete geçen yönetim, Mata'nın menajeriyle temas kurdu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki Mata için yapılan ilk görüşmenin son derece olumlu geçtiği belirlendi.

La Liga2'de Valladolid formasıyla fırtına gibi esen ve 29 maçta attığı 25 golle krallıkta açık ara lider olan Mata'nın Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu kaydedildi.

Son vuruşlardaki soğukkanlılığıyla bilinen Jaime Mata güçlü fiziğiyle de dikkat çekiyor. Bu transfer çalışması için yönetim de kolları sıvadı... Futbolcunun menajeriyle de direkt temasa geçildi ve görüşmeler yeni sezon için sürüyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI